Přidat fotku |
Přidat k oblíbeným |
Podobné recepty |
Tisknout recept |
Doporučiť recept |
Osobná poznámka |
Přidat na Facebook |
Kategorie receptu: Hydinové mäso | |
Čas prípravy: 60 min | |
Počet porcií (kusov): 2 |
2 kuracie stehna, 1 jablko, stava z jedneho citrona, 1 pl hrozienok, hrsticka jadier vlaskych orechov, 1 cl medu, 2 dcl bieleho nesladkeho vina, 1 cibula, stipka stiplavej mletej papriky, sol, korenie, 2 klinceky, olej
Do kuracich stehien zapichnite po jednom klinceku, osolte, okorente. Stavu z citrona zmiesajte s polovickou bieleho vina a zalejte nimi stehna. Odlozte do chladnicky do druheho dna. V panvici rozohrejte olej a opecte stehna zo vsetkych stran, pridajte nadrobno nakrajanu cibulu a duste pod pokrievkou cca pol hodinu. Podlievajte s nalevom a druhou polovicou vina. po polhodine pridajte ku stehnam, v horucej vode, premyte hrozienka, osupane platky jablk, orechy. duste este cca 20 minut a na zaver pridajte lyzicku medu a stiplavu papriku. nechajte prevriet. Omacka by mal byt husta, stiplavo sladkasta.
Autor: vybusna | |
Dátum vloženia: |
3 kladné ohodnotenia | - udeliť kladné ohodnotenie |
|
Sú to slenené rezance.Vyrábajú sa z fazúľ Mungo a sú charakteristické svojou priesvitnosťou. Sklenené rezance sa nevaria, iba sa zalejú vriacou vodou a nechajú odstáť. Slúžia ako zásmažka do ázijských polievok, ale i ako príloha (tiež sa po sparení dajú fritovať). Inak super recept mnamky.
Skleněné nudle
michs...no..thajske nie su myslim...su to ryzove ploche rezance...ale su take...hrozne nepodajne ako keby...
toto su ake cestoviny? thajska kuchyna je vynikajuca