Přidat fotku |
Přidat k oblíbeným |
Podobné recepty |
Tisknout recept |
Doporučiť recept |
Osobná poznámka |
Přidat na Facebook |
Kategorie receptu: Bravčové mäso | |
Čas prípravy: 120 minút | |
Počet porcií (kusov): 3 |
60 dkg bravčového stehna, 1=2 pl tuku, 2 cibule, strúhaný muškátový oriešok, 80 dkg sezónnej zeleniny (ja som dala balik mrazenej koreňovej), cca 3dcl vývaru, 4-5 zemiakov, mleté čierne korenie, kúsok masla
Bravčové stehno nakrájame na hranolky a opečieme na oleji, po opečeni pridame cibulu a spolocne opekame...ochutime solou, korenim, orieskom a trosku podlejeme...dusime cca 20 minut. Do jenskej misy na spodok naukladame zmes masa a cibule, na maso vysypem zeleninu, po zelenine pokladiem platky masla. nakoniec nakrajam zemiaky a pokladiem po zelenine. Stavu z masa rozriedime vodou a necham prevriet s troskou bujonu a vlejeme do jenskej misy......prikryte vlozime do truby a peciem cca hodinu, az hodinu a pol...pred dopecenim odkryte a nechajte zapiect zemiaky.
viem ze podobnych jedal je tu uz vela, ale tu sa mi pacilo, ze som piekla vsetko naraz. zdroj: web
Autor: vybusna | |
Dátum vloženia: |
2 kladné ohodnotenia | - udeliť kladné ohodnotenie |
|
jeej tanika...vdaka za foto...
+2to mi nějak uniklo
fajn receptík.... použila som zmes mrkvy, karfiolu, hrášku a zelenej fazuľky... výborné