Přidat fotku |
Přidat k oblíbeným |
Podobné recepty |
Tisknout recept |
Doporučiť recept |
Osobná poznámka |
Přidat na Facebook |
Kategorie receptu: Hydinové mäso |
350 g brokolice, 4 kuracie prsia, 1 lyžička vegety, 1 strúčik cesnaku, 1 lyžica sójovej omáčky, 2 lyžice olivového oleja, 1 cibuľa, 200g šampiňónov, 120g plesnivého syra, 2 polievkové lyžice.kyslej smotany, 200 ml sladkej smotany na varenie, soľ, mleté čierne korenie
Brokolicu rozdelíme na ružičky a do 3/4 ju uvaríme v osolenej vode. Brokolica musí byť chrumkavá. Kuracie prsia narežeme na rezance, okoreníme ho čiernym korením, vegetou, prelisovaným cesnakom, sójovou omáčkou a odložíme aspoň na 2 hodiny do chladničky. V panvici na oleji orestujeme nadrobno nasekanú cibuľu, pridáme mäso a opekáme 15 minút. Potom pridáme šampiňóny narezané na plátky, brokolicu, na kúsky narezaný syr, kyslú smotanu a smotanu na varenie. Krátko povaríme, kým sa syr neroztaví. Podávame s ryžou alebo cestovinami. Na tanieri posypeme posekanou pažitkou alebo petržlenovou vňaťou. Vhodnou prílohou je paradajkový šalát.
Autor: tejaja | |
Dátum vloženia: |
žiadne ohodnotenie | - udeliť kladné ohodnotenie |
|
MOE OBLUBENE JEDLO!