Recept môžu hodnotiť iba prihlásení užívatelia
![]() Přidat fotku |
![]() Přidat k oblíbeným |
![]() Podobné recepty |
![]() Tisknout recept |
![]() Doporučiť recept |
![]() Osobná poznámka |
![]() Přidat na Facebook |
![]() |
Kategorie receptu: Hydinové mäso |
2 ks kuracie prsia
100 g údený syr
1 nožička kvalitnej maďarskej klobásy - čabajka, gyulajka a pod. polohrubá múka na obalenie
olej na smaženie
Prsia omyjeme, osušíme papierovou kuchynskou utierkou, rozklepeme. Na každé položíme "špalíček" klobásy a syru, zvinieme, pomôžeme si prípadne aj špáratkom, obaľujeme v múke a ihneď vkladáme do vyššej vrstvy oleja, pozvoľna smažíme. Múku v miske máme vedľa panvice, múka na mäse nesmie navlhnúť, aby sa neodlupovala. Obyčajne nie je potrebné mäso soliť, stačí slanosť klobásy a syra. Na mäse sa vytvorí príjemná chrumkavá krustička.
Podávame ako sme zvyklí, napr. zemiaky, grilovaná alebo varená zelenina, zeleninový šalát a pod. V rodine sa vyskytla intolerancia na vajce, tak som prešla na tento spôsob smaženia.
![]() |
Autor: magdalenka |
![]() |
Dátum vloženia: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
žiadne ohodnotenie | ![]() |
- udeliť kladné ohodnotenie |
|
Super