![]() Přidat fotku |
![]() Přidat k oblíbeným |
![]() Podobné recepty |
![]() Tisknout recept |
![]() Doporučiť recept |
![]() Osobná poznámka |
![]() Přidat na Facebook |
![]() |
Kategorie receptu: Cestoviny |
500 g tortellini plnené mäsom, olej, 2 lyžice hladkej múky, mlieko, paradajkový pretlak, bazalka, 100 g zelených olív, soľ, strúhaný syr na posypanie
Na oleji opražíme do bleda múku, zalejeme mliekom a rozvaríme na hladkú omáčku. Vmiešame pretlak, osolíme, necháme povariť 10 minút na hustejšiu omáčku. Vložíme nasekanú bazalku a na kolieska narezané olivy. Tortellini uvaríme a porcie na tanieri prelievame omáčkou. Ozdobíme lístkom bazalky a posypeme syrom.
![]() |
Autor: tejaja |
![]() |
Dátum vloženia: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
2 kladné ohodnotenia | ![]() |
- udeliť kladné ohodnotenie |
|
Toto nie je recept na tortellini, ale na omáčku. Opravte si nadpis, keď ste nerobili cesto