Recept môžu hodnotiť iba prihlásení užívatelia
![]() Přidat fotku |
![]() Přidat k oblíbeným |
![]() Podobné recepty |
![]() Tisknout recept |
![]() Doporučiť recept |
![]() Osobná poznámka |
![]() Přidat na Facebook |
![]() |
Kategorie receptu: Hydinové mäso |
![]() |
Počet porcií (kusov): 4 |
8 ks horné stehná hladká múka soľ 1/2 KL červená paprika 1/2 Kl čierne korenie 2-3 cibule 200 g strúhaný syr - ja som dala údený eidam 400 ml kyslej smotany
Stehná osolíme, obalíme v múke, do ktorej sme primiešali korenie a papriku. Dáme do namočeného rímskeho hrnca, zasypeme pokrájanou cibuľou, zalejeme smotanou a posypeme syrom. Pečieme asi hodinu, pred dopečením odkryjeme. Podávame podľa zvyku s hocijakou prílohou, ja obyčajne iba s varenými zemiakmi.
Toto je jeden z našich obľúbených jednoduchých spôsobov prípravy kuracieho mäsa, až sa divím že tu nie je. Je však možné, že som zle hľadala.
![]() |
Autor: magdalenka |
![]() |
Dátum vloženia: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1 kladné ohodnotenie | ![]() |
- udeliť kladné ohodnotenie |
|
K receptu nejsou žádné komentáře.