Recept môžu hodnotiť iba prihlásení užívatelia
![]() Přidat fotku |
![]() Přidat k oblíbeným |
![]() Podobné recepty |
![]() Tisknout recept |
![]() Doporučiť recept |
![]() Osobná poznámka |
![]() Přidat na Facebook |
![]() |
Kategorie receptu: Bravčové mäso |
5 plátov bravčového mäsa, 3-4 väčšie cibule, 10 plátkov slaniny, plnotučná horčica, mleté čierne korenie, soľ, červená sladká paprika, olej, 5 vajec, 5 plátkov syra
Mäso osolíme, okoreníme, z každej strany potrieme trochou červenej sladkej papriky a naklepeme. Na oleji opražíme z oboch strán. Jednu stranu potrieme horčicou a navrch naukladáme plátky slaniny a kolieska cibule tak, aby sme zakryli mäso. Podlejeme trochou vody a necháme dusiť, kým mäso nezmäkne. Na každý plátok mäsa uložíme zvlášť urobené volské oko. Ako prílohu podávame pečené zemiaky a ľubovoľný zeleninový šalát.
![]() |
Autor: tejaja |
![]() |
Dátum vloženia: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
žiadne ohodnotenie | ![]() |
- udeliť kladné ohodnotenie |
|
dobrota