Přidat fotku |
Přidat k oblíbeným |
Podobné recepty |
Tisknout recept |
Doporučiť recept |
Osobná poznámka |
Přidat na Facebook |
Kategorie receptu: Hydinové mäso | |
Čas prípravy: 35 min | |
Počet porcií (kusov): 3 |
400 g kacacich prs aj s kozou, 250 g na mensie kocky nastruhanej bielej kapusty (zeli), cely por nakrajany na kolieska, nastruhana kora z jedneho pomaranca, , 6 pl ustricovej omacky, 1 pl na sucho prazenych sezamovych semienok
Rozohrejeme wok...v recepte pisalo bez oleja, ale ja som predsa len dno a steny vytrela servitkou 1 malu lyzicku slnecnicoveho oleja, kus kacacich prs som po 6 minutach opekala aj z jednej, aj z druhej strany, pretoze som ich mala vysoke, tak som ich nakrajala ostrym nozom na platky a a este tie kusky som opekala z oboch stran cca po 5 minut, viac som sa bala, aby sa mi to nevysusilo. maso som odlozila na teple miesto, tuk z kacky som mala prepaleny, tak som ho vyliala a dala lyzicu slnecnicoveho, na oleji som oprazila kapustu s porom a pomarancovou korou..cca 5 min, alebo kym nie je kapusta makka...ale pozor...musi byt stale chrumkava, zlahka som to posolila. k hotovej kapuste pridam maso...ustricovu omacku vsetko premiesam a prehrejem. nakoniec som vmiesala prilohu...thajske siroke rezance.
zdroj....kniznica sefkuchara ja sa bez azijskej kuchyni celkom zaobidem, ale toto jedlo bolo uzasne, jednak som prvykrat v zivote varila s ustricovou omackou a ta mi velmi pochutila...je to konzistenciou huste ako povedzme tecuci med, je sladkasta a menej slana ako normalne sojova omacka. no a ta pomarancova kora v kapuste vytvorila odlahcujuci ton... rezance s tou kapustovou zmesou su fantasticke ako jedlo pre vegetariana.
Tento (s fotopostupom) a moje dalsie recepty najdete na
http://chalupnikovi.com/recepty/
Autor: vybusna | |
Dátum vloženia: |
žiadne ohodnotenie | - udeliť kladné ohodnotenie |
|
K receptu nejsou žádné komentáře.