![]() Přidat fotku |
![]() Přidat k oblíbeným |
![]() Podobné recepty |
![]() Tisknout recept |
![]() Doporučiť recept |
![]() Osobná poznámka |
![]() Přidat na Facebook |
![]() |
Kategorie receptu: Šaláty |
500 g varenej cvikly ( červené řepy ), 250 g kabanosu, 1 lyžica horčice, 3 lyžice octu, 6 lyžíc oleja, 3 cibule, soľ, čierne korenie, petržlenová vňať
Cviklu narežeme na tenučké plátky. Zalejeme ju nálevom z 2 lyžíc octu, 4 lyžíc oleja, soli a čierneho korenia. Necháme 30 min odležať. Zo zvyšku octa a oleja, horčice, soli a korenia vymiešame druhú zálievku, ktorou zalejeme na kolieska narezanú klobásu a premiešame. Do stredu misy dáme klobásu a dookola obložíme cviklou. Posypeme sekanou vňaťou a cibuľou.
![]() |
Autor: tejaja |
![]() |
Dátum vloženia: |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1 kladné ohodnotenie | ![]() |
- udeliť kladné ohodnotenie |
|