Přidat fotku |
Přidat k oblíbeným |
Podobné recepty |
Tisknout recept |
Doporučiť recept |
Osobná poznámka |
Přidat na Facebook |
Kategorie receptu: Huby |
4ks baby baklazany
200g cerstvych sampinonov
ghee alebo maslo+olej
1 velka cervena cibula
2 struciky cesnaku
sol
mlete cierne korenie
150ml vody
1 lyzicka (kopcekom) kukuricneho skrobu
1/3 lyzicky tandoori masala
4 lyzice sladkej smotany
Baklazany prekrojime a nasolime. Nechame vypotit a oplachneme. Nakrajame na male "kocky". Sampinony umyjeme a pokrajame na platky.
V hrnci zohrejeme ghee. Pridame nadrobno nakrajanu cibulu a cesnak a na miernom ohni restujeme domakka.
Potom pridame nakrajane sampinony a baklazan. Hned osolime a pridame mlete cierne korenie. Hrniec prikryjeme a sampinony s baklazanmi dusime 5 minut. Vdaka soli, ktoru sme pridali si pustia vlastnu stavu.
Kym sa nam to dusi v miske zmiesame vodu s kukuricnym skrobom. Po 5 minutach dusenia sampinonov s baklazanmi pridame tuto vodu a premiesame. Hned pridame tandoori masala korenie a premiesame. Povarime 2 minuty odokryte, na miernom ohni.
Dalej pridame smotanu, premiesame a povarime este 2 minuty odokryte, na miernom ohni.
Hrniec odlozime z ohna a podavame bud s cestovinami alebo dusenou ryzou.
http://akochutimasala.blogspot.in/2014/07/sampinon...
Autor: michsamant (Michaela Samant) | |
Dátum vloženia: |
2 kladné ohodnotenia | - udeliť kladné ohodnotenie |
|
+1