Viac ako  4 000  receptov

Kuraci perkelt

Kuraci perkelt
nahoru
Kuraci perkelt Kuraci perkelt
dolu
Přidat fotku
Přidat
fotku
Přidat k oblíbeným
Přidat
k oblíbeným
Podobné recepty
Podobné
recepty

Tisknout
recept
Doporučiť recept
Doporučiť
recept
Osobná poznámka
Osobná
poznámka
Přidat na Facebook
Přidat
na Facebook


Kategorie receptu Kategorie receptu: Hydinové mäso
Počet porcií (kusov) Počet porcií (kusov): 2

Suroviny:

2 kuracie stehna
1 cibula
olej
sol
1 lyzicka mletej sladkej papriky
200ml smotany
1 1/2 lyzice hladkej muky
voda
stipka Podravky
mensie cestoviny

Postup

Na oleji poprazime cibulu nakrajanu na kolieska. Ulozime na nu ocistene a nasolene kuracie stehna a narychlo opecieme,aby sa maso zatiahlo. Zalejeme vodou tak, aby bola asi 2cm nad masom. Poprasime sladkou paprikou a varime maso do makka (asi 40 minut). Po uvareni maso vyberieme, nechame ochladnut a maso oberieme z kosti, kozu dame tiez prec (kto ma rad, moze pouzit aj kozu). Vodu scedime, aby sme odstranili kusky cibule a cisty vyvar vratime do hrnca.
V miske rozhabarkujeme na hladku kasicku smotanu s mukou, stipkou podravky a asi 2 naberackami ochladnuteho vyvaru. Vyvar v hrnci privedieme znova do varu a prilievame za staleho miesania kasicku zo smotany a muky. Treba to stale miesat, aby sa nam neurobili hrudky. Ked je to dobre rozmiesane pridame kuracie maso, prikryjeme a na slabom ohni varime 10 minut. Ak treba dochutime solou.
Male cestoviny si uvarime podla navodu, scedime, dame na tanier a prelejem perkeltom.

Poznámka

Smotanu si treba vybrat vcas z chladnicky, aby nebola prilis studena,ked ju budeme vlievat do vyvaru. Inak sa zrazi. Musi mat izbovu teplotu.
Moja mama miesto cestovin robi halusky.
Dobru chut :)

http://www.akochutimasala.blogspot.in/2010/04/kura...

Autor Autor: (Michaela Samant)
Dátum vloženia Dátum vloženia:
3 kladné ohodnotenia udeliť kladné ohodnotenie - udeliť kladné ohodnotenie


Podobné recepty

Komentáre k receptu "Kuraci perkelt"

autor: mangáčik (neregistrovaný/á)
vložené: 07. 05. 2014 14:12:41  nahlásiť  reagovať
 

je to pecka.ja som ho robil prvykrat ani nie podla postupu len podla a podaril sa smajliksmajlik

autor: Tony Sampoa (neregistrovaný/á)
vložené: 15. 05. 2013 19:42:41  nahlásiť  reagovať
 

Vynikajúci perkeltik....smajlik
smajliksmajliksmajlik

autor: eva hubova
vložené: 29. 11. 2011 20:43:20  nahlásiť  reagovať
 

Milu, nechce se mi teď vymýšlet nic, tak hledám rychlovkysmajlik

autor: vybusna
vložené: 29. 11. 2011 20:38:53  nahlásiť  reagovať
 

eva hubova: no evi...vobec som nepochybovala, ze fotka sa tu zjavi na to tatamsmajlik

autor: eva hubova
vložené: 29. 11. 2011 20:35:17  nahlásiť  reagovať
 

Moc dobrésmajliksmajlik

autor: vybusna
vložené: 29. 11. 2011 11:23:32  nahlásiť  reagovať
 

ludmila: ludmilka...ved uvar a vloz fotku....nech tu nemame recept bez fotky....smajlik urcite by si urobila vela ludom radost

autor: ludmila (neregistrovaný/á)
vložené: 29. 11. 2011 11:13:14  nahlásiť  reagovať
 

ludmila.zulova@zoznam.skrecept je jednoduchi ale jedlo je vybornesmajlik

autor: Ivana79
vložené: 01. 07. 2010 11:17:38  nahlásiť  reagovať
 

No keby túto fotku videl priateľ,tak by som musela ísť okamžite variť,lebo perketl zbožňuje.Páči sa mi to obratie mäsa od kosti,ja som ho vždy nechávala vcelku (pokiaľ som nerobila z bravčového,alebo z kuracích pŕs) a zle sa to potom jedlo,nabudúce urobím takto.Miškasmajliksmajlik

autor: amalia
vložené: 01. 07. 2010 09:42:43  nahlásiť  reagovať
 

ja to robim bez cibule, davam cely strucik cesnaku,ktory potom vyberiem, ale ten napad s precedenim vyvaru je vynikajucismajlik a cibula doda perkeltu lepsiu chutsmajlik@. bodik, miskasmajliksmajlik

autor: eva hubova
vložené: 31. 05. 2010 14:44:01  nahlásiť  reagovať
 

Tak to bych si dala i jásmajliksmajliksmajlik+1

autor: vybusna
vložené: 28. 02. 2010 12:04:32  nahlásiť  reagovať
 

to je zaujimave, co kucharka, to inaksejsi perkeltsmajliksmajlik


Pridať komentár


Vaše meno:
Komentár:
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
odkaz
 - Ak chcete pridať odkaz, kliknite na tlačítko URL a vložte www adresu
Antispam: do kolonky zadejte znak "(", součet čísel čtyři a pět a znak ")" - např.: (5)
   

Copyright © 2008 - 2024 www.toprecepty.sk | Šírenie obsahu týchto stránok je bez písomného súhlasu autorov zakázané.

Partner: Videorecepty             Všeobecné podmienky | Výmena odkazov | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty
Táto webová stránka používa cookies na vylepšenie našich služieb. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz