Přidat fotku |
Přidat k oblíbeným |
Podobné recepty |
Tisknout recept |
Doporučiť recept |
Osobná poznámka |
Přidat na Facebook |
Kategorie receptu: Minútky | |
Čas prípravy: 10 min + priprava | |
Počet porcií (kusov): 3 |
250 g vajechnych rezancov, 450 g hydinoveho masa, 2 lyzice arasidoveho oleja, 100 g mrkvy pokrajanej na kolieska, 4 polievkove lyzice ustricovej omacky (mozme nahradit sojovou), 2 vajcia, 3 lyzice studenej vody.
Rezance dame do nadoby a zelejeme ich horucou vodou, nechame ich 10 min. odstat. Hydinove maso stiahneme z koze a ostrym nozom nakrajame na male kusky. Vo predhriatom woku rozohrejeme arasidovy olej. Do woku vlozime kusky kusky kuraciny a mrkvu a opekame asi 5 minut. Rezance nechame odkvapkat a pridame do woku, opekame asi 2 minuty. Ustricovu omacku rozslahame s vajciami a vodou . Zmes rovnomerne rozlejeme na rezance s masom a opekame asi 2 min. pokial vajcia nestuhnu. Hned podavame.
zdroj: kniznica sefkuchara
jedlo rychle a nenarocne...pre aziata je to mozno na tej urovni, co u nas francuzske zemiaky...ale to je len moj nazor
Autor: vybusna | |
Dátum vloženia: |
1 kladné ohodnotenie | - udeliť kladné ohodnotenie |
|
no..pre neho...ako inak...ked ja som sa dnes plnila len zeleninou a ovocim
foto za 1* to bolo asi pre manzela...vidim tam mrkvicku
clovece teraz som vlastne nemala arasidovy, ale orechovy
ten arasidovy olej pouziva aj muzova sestra a svagrine...mne to potom strasne razi v tych jedlach a po tyzdni stravovania, ked vsetko bolo urobene na tom oleji som mala dost...ale tesim sa na foto,lebo ja z receptu niekedy neviem ako ma jedlo vyzerat a casto idem podla fotky
mam aj fotky, ale treba mi preinstalovat pc..takze pokial to muz neurobi...davam len takto.