Viac ako  4 000  receptov

čo treba uverejniť v poznámke?

Radiť: od najnovšieho   od najstaršieho  

1   2  

autor: gmptop
zmenené: 14. 04. 2010 00:22:14   reagovať

HOLKY CO TO TU VYVÁDÍTE? smajlik

zmenené: 10. 04. 2010 19:21:36   reagovať

Terezka, ak mám iný názor ako Ty, to ešte neznamená, že na Teba útočím. Mám si myslieť, že kto nesúhlasí s Tebou, je hned Tvoj nepriateľsmajlik Láskavo z toho vedenie topiek vynechajsmajlik Nepresvedčila si ma a na túto tému som dodiskutovalasmajliksmajliksmajlik

autor: tejaja
zmenené: 10. 04. 2010 18:45:07   reagovať

Ibi, ak napíšem , citujem : "Ak napíše Miška k indickým jedlám, o čo sa jedná, je to super, "...
tak prepáč, ale toto za napádanie alebo útočenie určite nemožno považovať.
Netreba do otázky čo do poznámky písať, pliesť čokoľvek iné.
A kto čo napíše alebo nenapíše do poznámky, je jeho vec. Za 2 roky fungovania Topiek nikto s tým problém nemal. Viac sa k tomu vracať nebudem. Každý má právo na svoj názor.
Rozhodujúci je ale názor našich chlapcov, pretože oni tento web založili, oni určujú rubriky, aj keď sú takí zlatí, že nám celý čas maximálne vychádzajú v ústrety a želania plnia skoro okamžite.

zmenené: 10. 04. 2010 18:31:56   reagovať

Miška, ja si za svojím názorom stojím a vôbec nemám na mysli hádku. Som priamočiara a mám rada jasno vo veciach. Zatiaľ som nebola presvedčená o opaku, teda že som sa mýlila. Je mi ľútosmajlik

autor: michsamant
zmenené: 10. 04. 2010 17:54:07   reagovať

Prosim, nechajte to uz tak. Ved islo len o navrh. Tak kto chce nech napise a kto nechce nenapise.

zmenené: 10. 04. 2010 17:35:25   reagovať

Terezka, znovu som si prečítala, čo si doobeda napísala o Miškinom indickom jedle. Lutujem, ale mne sa to ako pochvala nevidí. A k tým bryndzovým haluskám, kedže sú to slovenské topky, nikto neočakáva, aby si uviedla ich pôvodsmajlik

autor: vybusna
zmenené: 10. 04. 2010 17:21:03   reagovať

v kazdom pripade je mile, ked sa v poznamke napise nejaky pribeh, kt. sa viaze k tomu danemu receptu, tak akosi ho navonat, aby bol citit clovecinou. Medze sa nekladu a urcite to bude pekne citanie.

zmenené: 10. 04. 2010 17:12:55   reagovať

Ak máš takýto názor, Terezka,potom by bolo lepšie túto rubriku pod receptom zrušiť, niesmajliksmajlik

autor: tejaja
zmenené: 10. 04. 2010 14:24:11   reagovať

Výbušná, plný súhlas, smajlik je to na každom z nás, a nech každý uváži sám, čo do poznámky napísať, prípadne, či tam vôbec niečo písať.smajliksmajliksmajlik

autor: tejaja
zmenené: 10. 04. 2010 14:19:53   reagovať

Ibi, ak to bolo myslené na mňa, tak si na omyle, naopak, Mišku som pochválila, skús prečítať ešte raz moju poznámku 10.04.2010 09:56:52.

autor: vybusna
zmenené: 10. 04. 2010 11:11:07   reagovať

ked mne sa zda, ze tato debata je ciste akademicka, ako uviedla michs, je to na kazdom vkladatelovi, co napise do poznamky. hadat sa o tom, ci pisat poznamku k haluskam, alebo k indickym jedlam je velmi vysilujuce a nema to vyznam. damy...prosim prosim, vyriesme si to v sukromi.

autor: michsamant
zmenené: 10. 04. 2010 10:22:21   reagovať

smajlik

zmenené: 10. 04. 2010 10:18:19   reagovať

Miska, to je supersmajliksmajliksmajlikNedaj sa nikým znechutiťsmajliksmajlik

autor: michsamant
zmenené: 10. 04. 2010 10:14:42   reagovať

K tej poznamke k slovenskym receptom (opakujem je to skor na uvazeni kazdeho ci napise alebo nie), dopisala som k Dolkam nieco taketo, pozrite poznamku. http://www.toprecepty.sk/recept/792-kysnute-dolky/

zmenené: 10. 04. 2010 10:06:31   reagovať

Absolútne nemáš pravdu!Prečo útočíš na Miškusmajlik Mám si myslieť, že si zlomyseľnásmajliksmajlik Bola by som rada, keby si to vecne a zrozumiteľne vysvetlila. A mne sa tie praclíky tak páčili, aj ked sú pripravované najnovšou technikou v domácnostismajlik Je to veľmi praktické, aj pre začiatočníkov. Ešte raz chválimsmajlik Nemusíš byť odborníkom na indickú kuchyňu, stačí mať chuťovú predstavivosť, najprv si to uvar a potom hodnoť! Nezhadzuj kvalitne napísané recepty, len preto, že sa necítiš byť odborníkom na tieto receptysmajliksmajlik


1   2  


Pridať príspevok


Vaše meno:  
Príspevok:  
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
odkaz
 - Ak chcete pridať odkaz, kliknite na tlačítko URL a vložte www adresu
Antispam: do kolonky zadejte znak "(", součet čísel čtyři a tři a znak ")" - např.: (5)
Prílohy:

 

Copyright © 2008 - 2024 www.toprecepty.sk | Šírenie obsahu týchto stránok je bez písomného súhlasu autorov zakázané.

Partner: Videorecepty             Všeobecné podmienky | Výmena odkazov | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty
Táto webová stránka používa cookies na vylepšenie našich služieb. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz