Nahlásením nám pomáhate odstraňovať komentáre, ktoré porušujú všeobecné podmienky a pravidlá slušného správania. Naozaj chcete nižšie uvedený komentár nahlásiť administrátorom?
Milá Milenka,ešte lepšie je pridať do šmírkásu miesto sardelovej pasty sardelové očká. Tak ma to učil môj dobrý otec.V oboch prípadoch potom opatrnejšie so soľou, aby nátierka nebola presolená. Náramne to chutí k vínu, ale aj k pivu. My sa ideme po tejto nátierke s bryndzou utlcť najmä na jar, v čase jarnej cibuľky a redkovky, prvých paprík a paradajok. Ale aj inokedy. Je známa i v mnohých \"prešporských\" /bratislavských/ rodinách. V obchodoch ju nedostať, pripravuje sa výlučne doma. Chlieb s touto nátierkou sme si ako deti nosili na kúpaliská a plavárne,:-p :-p:-p