Nahlásením nám pomáhate odstraňovať komentáre, ktoré porušujú všeobecné podmienky a pravidlá slušného správania. Naozaj chcete nižšie uvedený komentár nahlásiť administrátorom?
Magdalénka, sardelová pasta alebo očká nesmú preraziť, ale majú podtrhnúť pikantnú chuť brydze samotnej, tiež záleží na chuti kvalitnej červenej papriky. Ak nemáš práve jemne mletú sladkú kalocsajskú papriku, môžeš použiť aj inú, ale kvalitnú. Ja som si našla súkromný zdroj na internete tu na Slovensku. Je fakt vynikajúca. U nás doma sa táto nátierka robí zásadne s maslom a najchutnejšia je z májovej a júnovej bryndze, ale robíme ju počas celého roka, dbáme na harmoniu chuti.:-p Skús to dcére nepovedať a nerob ju pred ňou, možno budeš prekvapená. Ja takto obalamútim môjho malého prasynovca a nezabudne mi ukázať:yes: