Viac ako  4 000  receptov

Nahlásené komentáre

Nahlásením nám pomáhate odstraňovať komentáre, ktoré porušujú všeobecné podmienky a pravidlá slušného správania. Naozaj chcete nižšie uvedený komentár nahlásiť administrátorom?


autor: bambik (neregistrovaný/á)
vložené: 14. 10. 2013 16:36:47

cilukimdrachir@hotmail.comwww.toprecepty.skCitam co vsetko ludia napisu ,aby sa vyjadrili k veci. Sedim pri pocitaci a citam komentare na vyrobu "cabajky" a neda mi, aby som nenapisal svoj nazor. Do cabajky nikdy nedavame korenie. Maso na klobasu sa nakraja, nasoli a osladi a necha odstat 3-4 dni a az potom sa pridava paprika....atd. a melie. Narazene klobasy sa udia len studenym dymom 3-4 dni az maju peknu cervenu farbu. Klobasy ktore su hore na obrazku su nie preudene, ale upecene horucim dymom. Richard, Vancouver, Canada



Copyright © 2008 - 2024 www.toprecepty.sk | Šírenie obsahu týchto stránok je bez písomného súhlasu autorov zakázané.

Partner: Videorecepty             Všeobecné podmienky | Výmena odkazov | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty
Táto webová stránka používa cookies na vylepšenie našich služieb. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz