Viac ako  4 000  receptov

Nahlásené komentáre

Nahlásením nám pomáhate odstraňovať komentáre, ktoré porušujú všeobecné podmienky a pravidlá slušného správania. Naozaj chcete nižšie uvedený komentár nahlásiť administrátorom?


autor: Vrabec (neregistrovaný/á)
vložené: 28. 09. 2024 16:07:41

Určite klobásky na obrázku sú upečené … už nebudú mat ani dlhú trvácnosť …. Tak ako urobiť dobré dielo do klobás je veľmi dôležité aj údenie.. udenie studeným dymom znamená max do 30”C… keď narazíte klobásky treba ich nechať otiecť a oschnut “(“najlepšie na chladnom vzdušnom mieste na policiach zavesené … údi sa lepšie a rýchlejšie keď je pekne počasie / tlaková výš… ale to sa každý naučí časom nedá sa všetko hneď ,,,, pár krát to pokazíte a časom zistíte ako na to…. Ja používam ventilátor na oschnutie klobás …. Lepšie chytí dym nesmoklia a nedechtujú



Copyright © 2008 - 2024 www.toprecepty.sk | Šírenie obsahu týchto stránok je bez písomného súhlasu autorov zakázané.

Partner: Videorecepty             Všeobecné podmienky | Výmena odkazov | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty
Táto webová stránka používa cookies na vylepšenie našich služieb. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz