Nahlásením nám pomáhate odstraňovať komentáre, ktoré porušujú všeobecné podmienky a pravidlá slušného správania. Naozaj chcete nižšie uvedený komentár nahlásiť administrátorom?
Určite klobásky na obrázku sú upečené … už nebudú mat ani dlhú trvácnosť …. Tak ako urobiť dobré dielo do klobás je veľmi dôležité aj údenie.. udenie studeným dymom znamená max do 30”C… keď narazíte klobásky treba ich nechať otiecť a oschnut “(“najlepšie na chladnom vzdušnom mieste na policiach zavesené … údi sa lepšie a rýchlejšie keď je pekne počasie / tlaková výš… ale to sa každý naučí časom nedá sa všetko hneď ,,,, pár krát to pokazíte a časom zistíte ako na to…. Ja používam ventilátor na oschnutie klobás …. Lepšie chytí dym nesmoklia a nedechtujú