Nahlásením nám pomáhate odstraňovať komentáre, ktoré porušujú všeobecné podmienky a pravidlá slušného správania. Naozaj chcete nižšie uvedený komentár nahlásiť administrátorom?
A ešte k tej maďarskej klobásky- mám pocit , že v originál csabajke recepte čierne korenie vôbec nie je, iba paprika … áno vinikajúcs je kalocsai paprika ale oporúčam aj výrobarsku asta 200 dá sa zohnať na internete…. Tak isto víno miesto vody áno ale kvalitné nie patoky…. Tak že môj názor do maďarskej klobásky čierne korenie - nie! Ale klobasku si robíte pre seba keď to tak máte radi klude si dajte a aj upečte v údiarni :) Ja by som dal tú klobasku zaplatiť tomu pánovi čo ju údil ( hore na obrázku) to je znehodnotenie masa , korenín Vašeho úsila …. Asi toľko