Nahlásením nám pomáhate odstraňovať komentáre, ktoré porušujú všeobecné podmienky a pravidlá slušného správania. Naozaj chcete nižšie uvedený komentár nahlásiť administrátorom?
Je mi to strašne ľúto, ale zas musim poopraviť recept. Vynechali ste zasadnu vec koli ktorej je \"židovsky kaviar\" kaviarom a to je je pečeň. Zásadne sa tento pokrm pripravuje z kuracích pečienok a na kuracom sadle. 600 g kuracích pečienok, kuracia masť, 4 natvrdo uvarené vajcia, 2 cibule, soľ a korenie. Kuraciu pečeň opečieme na panvici na vypečenom kuracom sadle.Natvrdo uvarené vajcia nasekáme na drobno.Na drobno nakrájanú cibuľu rovnako urestujeme a necháme všetko vychladnúť. Vychladenú pečeň posekáme nadrobno a zmiešame s vajickami a cibuľou. Osolíme, okoreníme a podávame s pečivom ako predjedlo.